Steden staan voor grote uitdagingen voor de leefbaarheid, luchtkwaliteit en biodiversiteit. De groeiende stedelijke bevolking legt een steeds grotere druk op het leven in de stad, en de manier waarop beschikbare ruimte gebruikt wordt. Het aanbrengen van groen in nieuwe ontwikkelingen is een effectieve strategie om de leefbaarheid in een stad te waarborgen. In de masterclass Effectief Zorgeloos Groen zal een drietal inspirerende sprekers en koplopers in de branche u bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen van het toepassen van effectief groen in de stad.

Wilt u meer weten over de voordelen van de nieuwste groenconcepten en de innovatieve, milieu- en kostenbesparende methodes voor aanleg en onderhoud om uw stad effectiever groen en leefbaarder te maken voor uw bewoners? Kom dan naar onze masterclass “Effectief Zorgeloos Groen in de stad”, donderdag 30 september a.s. van 10.00 uur tot 15.00 uur, Villa Flora, Hoofdstraat 55 te Hillegom.

Ga voor het volledige programma naar de website van De Enk Groen en Golf!

Wilt u deelnemen? Reserveert u dan een plaats voor 23 september a.s. door een mail te sturen aan n.rood@deenkgroenengolf.nl
Er is plek voor maximaal 30 deelnemers en deelname is kosteloos. Wij verwelkomen u graag 30 september in Hillegom!

Delen: